Cantilafont

Cantilafont

El Cantilafont és el Festival d’Arts del Lluçanès. Cada any itinera per un poble diferent del seu territori. Neix amb la intenció de descentralitzar la cultura i demostrar que lluny de les grans ciutats, al Lluçanès, la cultura també està viva i és de qualitat.

Aquest any ampliem el festival a dos dies, el 17 i 18 de juliol a Sant Bartomeu del Grau (Finca La Codina) podrem gaudir de propostes musicals, d’arts escèniques i gastronomia de proximitat.

Els primers artistes confirmats per aquesta edició són la Núria Graham, que desembarcarà al festival amb un tercer disc Marjorie on es despedeix de la seva Irlanda natal per entrar en una espècie d’arbre genealògic on es confonen els personatges reals i els inventats.

I el quintet mallorquí Da Souza amb Salsa agredolça, el seu quart disc. Un recull d’herències acumulades de quasi una dècada. Una cerca constant de realisme màgic musical, amb una excentricitat incorruptible i única al panorama nacional.

Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

Vote to bring Cantilafont to Ashburn

Cantilafont
Ashburn

Want to see Cantilafont in your city?

Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution