LesNenesFest

LesNenesFest

From 5,00€
Buy

Molts mesos d’esforços i de dedicació farien que aquest any Les Nenes Fest tornessin amb ganes de petar-ho ben fort i de fer-ho, sobretot, amb tots vosaltres.

Hem estat treballant fins l'últim moment per mantenir totes les possibles opcions obertes però, malauradament, tenint en compte el context en el que ens trobem i seguint les recomanacions de les autoritats sanitaries, ens veiem en l'obligació moral i ètica de cancel·lar aquesta edició 2020.

Us volem agrair la paciència i, sobretot, la confiança que mai heu deixat de tenir en LesNenesFest i en nosaltres. Motius com aquests són els que ens han acabat de convèncer per prendre la decisió que hem pres, perquè la nostra responsabilitat amb vosaltres és massa gran.

Així doncs, Les Nenes Fest tornaran, amb més ganes que mai, el 4 DE SETEMBRE DEL 2021 amb un cartell que comunicarem més endavant. Les entrades adquirides per l’edició d’aquest any seran vàlides per l’edició 2021 o bé reembolsades, si ho preferiu. Per sol·licitar la devolució podeu escriure un mail a info@cooncert.com, teniu fins el dia 8 de setembre de 2020.

De nou, MOLTES GRÀCIES a totes i tots per la fidelitat que sempre heu mostrat en aquest projecte tan especial. Ens veiem el 04.09.2021 per disfrutar més que mai de tot el que som LesNenes.

Upcoming concerts

LesNenesFest
LesNenesFest
Proposed by Anaí
Escola de Teixits de punt - Canet de Mar, Barcelona
Escola de Teixits de punt - Canet de Mar
Saturday 4 September 2021
17:00h
342 days are left for the cooncert
From 5,00€
Tickets

Vote to bring LesNenesFest to Ashburn

LesNenesFest
Ashburn

Want to see LesNenesFest in your city?

Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution