El Último Vermut del Mes con Mujeres

¡Maria made it possible to bring Mujeres!

Proposed by Maria

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Sunday 27 October 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

It all started with Maria request to see Mujeres live: others joined their request and here at Cooncert we worked to make it come true. Do you want to be responsible for bringing your favorite artist to your city? #MakeThemCome

Ask for a concert

Upcoming concerts

Les Montses
Les Montses
Proposed by Anaí
Barcelona
Poble Espanyol
| 10 Jul | 21:00h
8 days are left for the cooncert
Nueva Vulcano
Nueva Vulcano
Proposed by Laura
Barcelona
Mercat dels Encants
| 26 Jul | 12:00h
23 days are left for the cooncert
Tash Sultana
Tash Sultana
Proposed by Alvaro
Madrid
WiZink Center Ring
| 1 Sep | 21:00h
61 days are left for the cooncert
LesNenesFest
LesNenesFest
Proposed by Anaí
Barcelona
Escola de Teixits de punt - Canet de Mar
| 5 Sep | 17:00h
From 5,00€
65 days are left for the cooncert

Similar artists

Fran Laoren
Eli Rosex
Gaspar
Attitude for Destruction
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution