El Último Vermut del Mes con Mujeres

¡Maria made it possible to bring Mujeres!

Proposed by Maria

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Sunday 27 October 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

It all started with Maria request to see Mujeres live: others joined their request and here at Cooncert we worked to make it come true. Do you want to be responsible for bringing your favorite artist to your city? #MakeThemCome

Ask for a concert

Upcoming concerts

Nil Moliner
Nil Moliner
Proposed by Lucía
Pamplona
Sala Zentral
| 12 Dec | 21:00h
18 hours are left for the cooncert
City of the Sun 2 cities
City of the Sun
Proposed by Iggy
Barcelona
Sidecar
| 17 Dec | 21:00h
5 days are left for the cooncert
Proposed by Miguel
Madrid
Siroco
| 18 Dec | 21:00h
6 days are left for the cooncert
Mishima
Mishima
Proposed by Mireia
Barcelona
Sala Apolo
| 19 Dec | 21:00h
7 days are left for the cooncert
Pau Vallvé
Pau Vallvé
Proposed by mgsola8
Zaragoza
La Lata de Bombillas (c/ Espoz y Mina, 17 - 50003)
| 20 Dec | 21:00h
From 8,00€
8 days are left for the cooncert

Similar artists

FKJ
Tora
Gertrudis
Riola
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution