The Bird Yellow

¡Kim Sanabria made it possible to bring The Bird Yellow!

Proposed by Kim Sanabria

Information

Centre Artesà Tradicionàrius (CAT Gràcia), Barcelona
Thursday 5 March 2020

“My Matador”, “Slippin” i “Everything Moves” són l’esperada nova música de The Bird Yellow, que presenta en concert el 5 de març al CAT.


The Bird Yellow ha trobat el seu lloc i la seva manera de fer, sí, però no s’ha acomodat, i del creixement n’ha fet evolució.

La modernització total del producte l’assoleix amb la producció (a càrrec de TomTom Records), que és la cirereta del pastís, amb bombos i veus processades en clau disco vuitantera. Tot plegat, ens fa pensar que el Gerard ha afegit nous noms a la seva llibreria d’Spotify com ara Parcels o Frank Ocean, que fan companyia a alguns que sempre hi ha estat, com ara Nick Cave o PJ Harvey. 

A partir d’ara, tot el que podem fer és imaginar-lo als concerts (el punt fort de l’artista) cantant amb aquell posat ferm i transcendent, amb la soltura de qui està còmode, escoltant-lo com s’escolten els seus concerts: com si fos el nostre monitor a unes colònies d’estiu, tots en silenci absolut al voltant d’una foguera. Primera oportunitat: el dijous 5 de març al CAT de Gràcia.

It all started with Kim Sanabria request to see The Bird Yellow live: others joined their request and here at Cooncert we worked to make it come true. Do you want to be responsible for bringing your favorite artist to your city? #MakeThemCome

Ask for a concert

Upcoming concerts

La Bien Querida
La Bien Querida
Proposed by Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 May | 13:00h
6 days are left for the cooncert
Vic Mirallas
Vic Mirallas
Proposed by Marc Longaron Teixidó
Barcelona
Razzmatazz 2
| 11 Jun | 20:00h
From 10,00€
17 days are left for the cooncert
CESC
CESC
Proposed by Fran
Girona
La Mirona
| 12 Jun | 21:30h
From 8,00€
18 days are left for the cooncert
L'hologramme
L'hologramme
Proposed by Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 12 Jun | 21:30h
From 8,00€
18 days are left for the cooncert

Similar artists

Tailor for Penguins
Track Dogs
David Carabén i Dani Vega
Myoboku
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution