El Último Vermut del Mes con Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver fue el primer elegido (por los fans) para actuar en El Último Vermut Del Mes

Proposed by Gemma

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Sunday 30 September 2018

"El Último Vermut del Mes" és el nou cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano on el mateix públic escull l’artista o banda que actuarà a cadascun dels vermuts.

La primera edició va tenir lloc el 30 de setembre de 2018 i l'artista seleccionat pels fans va ser Joan Miquel Oliver. La María i la Paula havíen demanat que l'ex-Antònia Font fos el protagonista de la jornada, i van tenir la sort de guanyar el sorteig per conèixer-lo entre totes les persones que el van votar.

En aquest primer esdeveniment, Oliver va interpretar alguns temes clàssics del seu repertori en solitari i algunes cançons del seu nou disc. Un àlbum que tanca una triologia després dels seus dos darrers treballs "Pegasus" (Sony Music, 2015) i "Atlantis (Sony Music, 2017).

El Mercat dels Encants és el lloc escollit on gaudir cada darrer diumenge del mes d’aquests vermuts musicals. A més, el vermut va acompanyat d’una bona oferta gastronòmica, amb una selecció de foodtrucks on tastar diferents delícies culinàries.

Videos from the concert

It all started with Gemma request to see Joan Miquel Oliver live: others joined their request and here at Cooncert we worked to make it come true. Do you want to be responsible for bringing your favorite artist to your city? #MakeThemCome

Ask for a concert

Upcoming concerts

La Bien Querida
La Bien Querida
Proposed by Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 May | 13:00h
6 days are left for the cooncert
Vic Mirallas
Vic Mirallas
Proposed by Marc Longaron Teixidó
Barcelona
Razzmatazz 2
| 11 Jun | 20:00h
From 10,00€
17 days are left for the cooncert
CESC
CESC
Proposed by Fran
Girona
La Mirona
| 12 Jun | 21:30h
From 8,00€
18 days are left for the cooncert
L'hologramme
L'hologramme
Proposed by Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 12 Jun | 21:30h
From 8,00€
18 days are left for the cooncert

Similar artists

Tailor for Penguins
Track Dogs
David Carabén i Dani Vega
Myoboku
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution