Embassa't 2020

Embassa't 2020

Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
Sabadell
Friday 12 and Saturday 13
June 2020
19:00h to 03:45h
76 days are left for the cooncert
From 6,00€
Buy

Information

HORARIS:

Divendres de 19:15h a 4:00h
Dissabte de 17:45h a 4:00h

El 12 i 13 de juny, arriba la 12a edició de l'Embassa't (Festival Independent del Vallès) a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell, Barcelona.

La dotzena edició de l’Embassa’t és un festival per a la música del país i pel teixit cultural del Vallès. Aquests 12 anys a les esquenes han fet del festival una cita
obligada per a l'escena alternativa del país, els amants de la música i els paladars més exigents alhora de conformar-se amb cartells massa obvis o posades en escena massa pomposes. Seguint fidels als tres pals de paller que ens han consolidat oferim: el millor i més nou de casa amb Manel i el seu cinquè àlbum “Per la bona gent”, la Núria Graham presentant el seu esperadíssim treball “Marjorie”, Ferran Palau amb “Kevin”, Pavvla tancant la seva gira i presentant algún tema nou, Chaqueta de Chándal amb el seu atrevit debut, les guitarres de Medalla i la revelació de l’any Egosex. Des de la península ens visitaran Los Pilotos format per Florent Muñoz i Banin Fraile de la mítica banda Los Planetas, la joia emergent La Trinidad, la prodigiosa Marem Ladsom, Apartamentos Acapulco recollint l’herència shoegaze dels 90 o el bakalao de Monterrosa i oberts a les temptacions internacionals de la temporada ens farà ballar amb el seu nou treball la Javiera Mena o la cantant angolesa PONGO, ex-líder de Buraka Som Sistema i molts més grups que s’anunciaran més endavant!!!

Entre tota aquesta ventall de colors musicals el dissabte 13 sobre pas els Xiula pels més menuts de la casa on també podran gaudir de diversos tallers i zona de lactancia i per a tots els públics gaudirem d’un vermut amb els The Tyets.

Reafirmant-se en els seus principis, revindicant el seu espai propi i orgull d’estil. Tres escenaris que ofereixen els noms més atractius de la música actual, vetllant per la parietat i varietat musical com de gènere, així com pels productes i proveïdors de KM0, buscant recursos i procurant fer un festival cada cop més sostenible i amable. Un lloc i una experiència on família, amics i artistes es trobin com a casa.

MINORS POLICY: Children under 16 must be accompanied by their parents or legal guardian. Are you under 16? You’ll have to fill in this document and present it at the door. Download document here.

The artists

Buy
From 6,00€

Share it with your friends!

Who’s attending the concert?

Carla will attend

Upcoming concerts

L'hologramme
L'hologramme
Proposed by Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 4 Apr | 21:30h
From 8,00€
7 days are left for the cooncert
Magalí Sare
Magalí Sare
Proposed by Pau Samper
Barcelona
La Nau
| 12 Apr | 21:30h
From 10,00€
15 days are left for the cooncert
Paula Peso
Paula Peso
Proposed by Anaí
Barcelona
La Nau
| 16 Apr | 21:00h
From 5,00€
19 days are left for the cooncert
Embassa't
Embassa't
Proposed by Anaí
Sabadell
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
| 12 and 13 Jun | 19:00h
From 6,00€
76 days are left for the cooncert

Similar artists

FKJ
antonio has voted
Jaume Vilaseca
Nick Maylo
Samantha
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution