Foramuralla 2019

Foramuralla 2019

L'Atlàntida de Vic,
Vic
Friday 1 November 2019
17:00h
17 days are left for the cooncert
From 15,00€
Buy

Information

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical que es duu a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se un ventall més ampli de persones, en un espai molt més gran. Això sí, sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat, combinant artistes de renom internacional amb artistes nacionals i locals.

En aquesta 9a edició, el Foramuralla es realitzarà el pròxim divendres 1 de novembre i dins del recinte de L’Atlàntida des de les 17h fins les 00h.

El primer avançament del cartell és la cantant americana Jessica Pratt, que vindrà a presentar el seu últim disc "Quiet signs" (Mexican Summer/City Slang, 2019), un disc delicat i sorprenent que ha aconseguit unes crítiques excelents en els mitjans especialitzats d'arreu del món. Acompanyada per la seva guitarra i pel multi instrumentista Jack Macintosh, oferiran la que serà la seva única actuació a Catalunya. Un autèntic plaer per l'oïda i una oportunitat exquisita de gaudir de la seva preciosa música en un espai perfecte.

El segon avançament és el músic mallorquí Joan Miquel Oliver, que ens presentarà «Elektra» la tercera entrega de la trilogia que, juntament amb el pintor Albert Pinya, va encetar el 2015 amb el treball «Pegasus» i va seguir el 2017 amb «Atlantis».

Cala Vento és una rara avis dins del nostre panorama musical. No només per la seva formació a duo de guitarra, bateria i veu que a vegades pot sonar com una rabiosa banda de cinc membres, però que en d’altres ocasions com un intimista cantautor a peu de carrer, sino també per la seva sinceritat, senzillesa i especialment per la seva connexió a un món que sembla que està a punt de desaparèixer. En Joan i l’Aleix són dos amics de l’Empordà que es van ajuntar el 2015 amb l’intenció d’emular la fòrmula de Japandroids. A la posada en pràctica però, vàren aparéixer unes cançons més pròximes a l’univers de Nueva Vulcano o als Planetas més nerviosos. Els seus directes posen de manifest la connexió entre ells, difícil de descriure, que acaba explotant en una autèntica catarsis. Una energia que es contagia sense excepció a un públic que canta les seves cançons com si els hi anés la vida. Cala Vento és furgoneta, concerts, suor. Una experiència real, la vella idea de ser un grup amb una trajectòria i un públic que creix al seu costat.

MINORS POLICY: Edat mínima - Menors de 12 anys entrada gratuïta i fins els 18 anys han d'anar acompanyats per un adult.

The artists

Share it with your friends!

Upcoming concerts

Blanco White
Blanco White
Proposed by Joan
Barcelona
Tradicionàrius (CAT Gràcia)
| 15 Oct | 20:30h
From 18,00€
9 hours are left for the cooncert
Intana
Intana
Proposed by sapcat7
Barcelona
Antiga Fàbrica Estrella Damm
| 19 Oct | 19:00h
From 10,00€
4 days are left for the cooncert
Matthew and the Atlas 2 cities
Matthew and the Atlas
Proposed by Lourdes
Madrid
Costello Club
| 21 Oct | 21:00h
From 18,00€
6 days are left for the cooncert
Proposed by Melissa
Barcelona
Antiga Fàbrica Estrella Damm
| 22 Oct | 19:30h
From 18,00€
7 days are left for the cooncert
Mujeres
Mujeres
Proposed by Maria
Barcelona
Mercat dels Encants
| 27 Oct | 12:00h
12 days are left for the cooncert

Similar artists

FKJ
Karina Vismara
Justin Quiles
Lenny Tavárez
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 All rights reserved Legal Notice Alternative conflict resolution