Mejora tu experiencia en Cooncert
Regístrate para recibir recomendaciones personalizadas, conectar con tus amigos y no perderte ni un solo concierto de tus artistas favoritos.

Foramuralla

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte de l'Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 18 de novembre.

La programació d’aquesta edició comptarà amb aquestes confirmacions de luxe: Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olivemoon, Power Burkas i Adam Giles Levy.

La majoria d'aquests concerts seran per la tarda, però també hi haurà activitats durant el matí del mateix dissabte amb el Foramuralla per Canalla (que comptarà amb l'actuació, entre altres, de Guillem i Marta Roma) i el diumenge 19 de novembre el concert de cloenda del festival serà a La Jazz Cava i anirà a càrrec d'Adam Giles Levy.

IMPORTANT: Després d'exhaurir les primeres entrades a 10€, 12€ i 15€, es posen a la venda les entrades anticipades a 20€, despeses de gestió incloses. No esperis massa o et quedaràs sense.

¿Quieres ver a Foramuralla en otra ciudad?
Pide su concierto
Copyright © 2018 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos