Cantilafont

Cantilafont

Desde 5,00€

El Cantilafont és el Festival d’Arts del Lluçanès. Neix amb la intenció de recuperar indrets que la quotidianitat i el pas del temps han deixat en l’oblit. Per això, és itinerant. Cada any se celebra en un espai per descobrir del territori, per transformar racons del Lluçanès que no són a la ment col·lectiva de tothom. Aposta per una proposta musical, d’arts escèniques i gastronomia de proximitat, apropant nous llenguatges entre artistes consolidats i projectes emergents, a nivell nacional i internacional.

El primers artistes confirmats del cartell de la setena edició del Festival són: Pau Vallvé, que presentarà el seu 16è disc titulat Life Vest Under Your Seat i Playback Maracas, que ens faran ballar amb el seu post-rock amb tocs electropicals, veus distorsionades i pinzellades disco.

IMPORTANT: La promoció limitada només és vàlida per l’entrada d’adult. Les entrades infantils (de 5 a 12 anys) costen 5€. Els menors de 5 anys no paguen.

Próximos conciertos

Cantilafont
Cantilafont
Propuesto por joan
Oristà, Oristà
Oristà
Sábado 20 Julio 2019
17:00h
Quedan 58 días para el cooncert
Desde 5,00€
Entradas
Ands asistirá

Vota para traer a Cantilafont a Ashburn

Cantilafont
Ashburn

¿Quieres ver a Cantilafont en otra ciudad?

Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos