Embassa't

Embassa't

Desde 37,00€

El 12 i 13 de juny, arriba la 12a edició de l'Embassa't (Festival Independent del Vallès) a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell, Barcelona.

La dotzena edició de l’Embassa’t és un festival per a la música del país i pel teixit cultural del Vallès. Aquests 12 anys a les esquenes han fet del festival una cita obligada per a l'escena alternativa del país, els amants de la música i els paladars més exigents alhora de conformar-se amb cartells massa obvis o posades en escena massa pomposes. Seguint fidels als tres pals de paller que ens han consolidat oferim: el millor i més nou de casa, la península i oberts a les temptacions internacionals de la temporada. Reafirmant-se en els seus principis, revindicant el seu espai propi i orgull d’estil. Tres escenaris que ofereixen els noms més atractius de la música actual, vetllant per la parietat i varietat musical com de gènere, així com pels productes i proveïdors de KM0, buscant recursos i procurant fer un festival cada cop més sostenible i amable. Un lloc i una experiència on família, amics i artistes es trobin com a casa.

MANEL

El quartet barceloní torna a l'Embassat 9 anys després del seu primer concert a Sabadell; Si aleshores ho feien amb el seu segon disc sota el braç aquelles 10 milles per veure una bona armadura (Warner, 2011) que els van catapultar dalt de tot de les llistes, records de venda al país i reconeixement de públic i crítica... aquest cinquè àlbum Per la bona gent (Ceràmiques Guzman, 2019) suposa un nou cop de puny sobre la taula, l’evolució des del cim ha estat difícil i constant però segurament mai tan ben afinada com ara. Manel ja són llegenda, col·leccionistes d’himnes i el grup de tota una generació que no ens cansarem de veure en directe.

Próximos conciertos

Embassa't 2020
Embassa't 2020
Propuesto por Anaí
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer, Sabadell
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
Viernes 12 y Sábado 13 Junio 2020
19:00h
Quedan 107 días para el cooncert
Desde 37,00€
Entradas
Carla asistirá
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos