Embassa't

Embassa't

Desde 32,00€

El 11 i 12 de juny, arriba la 12a edició (la que no vam poder celebrar) de l'Embassa't (Festival Independent del Vallès) a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell, Barcelona.

La dotzena edició de l’Embassa’t és un festival per a la música del país i pel teixit cultural del Vallès. Aquests 13 anys a les esquenes han fet del festival una cita obligada per a l'escena alternativa del país, els amants de la música i els paladars més exigents alhora de conformar-se amb cartells massa obvis o posades en escena massa pomposes. Seguint fidels als tres pals de paller que ens han consolidat oferim: el millor i més nou de casa amb Manel i el seu cinquè àlbum “Per la bona gent” i molts més artistes d’aquí i d’allà que us anirem anunciant.

Reafirmant-se en els seus principis, revindicant el seu espai propi i orgull d’estil. Tres escenaris que ofereixen els noms més atractius de la música actual, vetllant per la parietat i varietat musical com de gènere, així com pels productes i proveïdors de KM0, buscant recursos i procurant fer un festival cada cop més sostenible i amable. Un lloc i una experiència on família, amics i artistes es trobin com a casa.

Próximos conciertos

Embassa't 2021
Embassa't 2021
Propuesto por Anaí
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer, Sabadell
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
Viernes 11 y Sábado 12 Junio 2021
19:00h
Quedan 227 días para el cooncert
Desde 32,00€
Entradas
Carla asistirá
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos