El Último Vermut del Mes con Mujeres

¡Maria ha conseguido traer a Mujeres!

Propuesto por Maria

Información

Mercat dels Encants, Barcelona
Domingo 27 de Octubre 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

Todo empezó con la petición de Maria para ver a Mujeres en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan

Pide un concierto

Próximos conciertos

Patrick Watson 2 ciudades
Patrick Watson
Propuesto por César
Barcelona
Sala Apolo
| 20 Feb | 19:30h
Quedan 15 horas para el cooncert
Propuesto por Verónica
Madrid
Teatro Kapital
| 21 Feb | 19:30h
Desde 25,00€
Queda 1 día para el cooncert
Californicators
Californicators
Propuesto por Anaí
Barcelona
La Nau
| 22 Feb | 21:00h
Quedan 2 días para el cooncert
The Bird Yellow
The Bird Yellow
Propuesto por Kim Sanabria
Barcelona
Centre Artesà Tradicionàrius (CAT Gràcia)
| 5 Mar | 21:00h
Desde 8,00€
Quedan 14 días para el cooncert
Playback Maracas
Playback Maracas
Propuesto por Pau
Mataró
Clap
| 14 Mar | 22:00h
Desde 10,00€
Quedan 23 días para el cooncert

Artistas similares

FKJ
antonio ha votado
Javy Ramírez
Pedrina
Alison Darwin
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos