El Último Vermut del Mes con Mujeres

¡Maria ha conseguido traer a Mujeres!

Propuesto por Maria

Información

Mercat dels Encants, Barcelona
Domingo 27 de Octubre 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

Todo empezó con la petición de Maria para ver a Mujeres en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan

Pide un concierto

Próximos conciertos

City of the Sun 2 ciudades
City of the Sun
Propuesto por Iggy
Barcelona
Sidecar
| 17 Dic | 21:00h
Quedan 4 días para el cooncert
Propuesto por Miguel
Madrid
Siroco
| 18 Dic | 21:00h
Quedan 5 días para el cooncert
Mishima
Mishima
Propuesto por Mireia
Barcelona
Sala Apolo
| 19 Dic | 21:00h
Quedan 6 días para el cooncert
Pau Vallvé
Pau Vallvé
Propuesto por mgsola8
Zaragoza
La Lata de Bombillas (c/ Espoz y Mina, 17 - 50003)
| 20 Dic | 21:00h
Desde 8,00€
Quedan 7 días para el cooncert
Los Coming Soon
Los Coming Soon
Propuesto por Anaí
Barcelona
La Nau
| 20 Dic | 21:30h
Quedan 7 días para el cooncert

Artistas similares

FKJ
Tora
Sismo
Jouis
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos