The Bird Yellow

¡Kim Sanabria ha conseguido traer a The Bird Yellow!

Propuesto por Kim Sanabria

Información

Centre Artesà Tradicionàrius (CAT Gràcia), Barcelona
Jueves 5 de Marzo 2020

“My Matador”, “Slippin” i “Everything Moves” són l’esperada nova música de The Bird Yellow, que presenta en concert el 5 de març al CAT.


The Bird Yellow ha trobat el seu lloc i la seva manera de fer, sí, però no s’ha acomodat, i del creixement n’ha fet evolució.

La modernització total del producte l’assoleix amb la producció (a càrrec de TomTom Records), que és la cirereta del pastís, amb bombos i veus processades en clau disco vuitantera. Tot plegat, ens fa pensar que el Gerard ha afegit nous noms a la seva llibreria d’Spotify com ara Parcels o Frank Ocean, que fan companyia a alguns que sempre hi ha estat, com ara Nick Cave o PJ Harvey. 

A partir d’ara, tot el que podem fer és imaginar-lo als concerts (el punt fort de l’artista) cantant amb aquell posat ferm i transcendent, amb la soltura de qui està còmode, escoltant-lo com s’escolten els seus concerts: com si fos el nostre monitor a unes colònies d’estiu, tots en silenci absolut al voltant d’una foguera. Primera oportunitat: el dijous 5 de març al CAT de Gràcia.

Todo empezó con la petición de Kim Sanabria para ver a The Bird Yellow en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan

Pide un concierto

Próximos conciertos

La Bien Querida
La Bien Querida
Propuesto por Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 May | 13:00h
Queda 1 día para el cooncert
L'hologramme
L'hologramme
Propuesto por Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 12 Jun | 21:30h
Desde 8,00€
Quedan 14 días para el cooncert
Paula Peso
Paula Peso
Propuesto por Anaí
Barcelona
La Nau
| 21 Jun | 21:00h
Desde 5,00€
Quedan 23 días para el cooncert
Estramoni
Estramoni
Propuesto por Anaí
Barcelona
Sala Taro
| 26 Jun | 20:45h
Desde 8,00€
Quedan 28 días para el cooncert

Artistas similares

Xavibo
Sara Socas
Pantones
Tailor for Penguins
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos