Mejora tu experiencia en Cooncert
Regístrate para recibir recomendaciones personalizadas, conectar con tus amigos y no perderte ni un solo concierto de tus artistas favoritos.

El Último Vermut del Mes con Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver fue el primer elegido (por los fans) para actuar en El Último Vermut Del Mes

Propuesto por Gemma

Información

Mercat dels Encants, Barcelona
Domingo 30 de Septiembre 2018

"El Último Vermut del Mes" és el nou cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano on el mateix públic escull l’artista o banda que actuarà a cadascun dels vermuts.

La primera edició va tenir lloc el 30 de setembre de 2018 i l'artista seleccionat pels fans va ser Joan Miquel Oliver. La María i la Paula havíen demanat que l'ex-Antònia Font fos el protagonista de la jornada, i van tenir la sort de guanyar el sorteig per conèixer-lo entre totes les persones que el van votar.

En aquest primer esdeveniment, Oliver va interpretar alguns temes clàssics del seu repertori en solitari i algunes cançons del seu nou disc. Un àlbum que tanca una triologia després dels seus dos darrers treballs "Pegasus" (Sony Music, 2015) i "Atlantis (Sony Music, 2017).

El Mercat dels Encants és el lloc escollit on gaudir cada darrer diumenge del mes d’aquests vermuts musicals. A més, el vermut va acompanyat d’una bona oferta gastronòmica, amb una selecció de foodtrucks on tastar diferents delícies culinàries.

Vídeos del concierto

Todo empezó con la petición de Gemma para ver a Joan Miquel Oliver en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan
Pide un concierto

Próximos conciertos

Quimi Portet
Quimi Portet
Propuesto por Guillem
Lleida
El Cafè del Teatre
| 8 Feb | 22:30h
Desde 15,00€
Quedan 17 días para el cooncert
Nil Moliner
Nil Moliner
Propuesto por Irene
Madrid
Joy Eslava
| 14 Mar | 21:00h
Desde 18,00€
Quedan 51 días para el cooncert
Ólafur Arnalds
Ólafur Arnalds
Propuesto por maria
Barcelona
Palau de la Música
| 15 Mar | 21:00h
Quedan 52 días para el cooncert
CESC
CESC
Propuesto por Saray
Barcelona
Antiga Fàbrica Estrella Damm
| 21 Mar | 20:00h
Desde 10,00€
Quedan 58 días para el cooncert

Artistas similares

San Holo
Ex:Re
K.Flay
ELIZA
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos