Mejora tu experiencia en Cooncert
Regístrate para recibir recomendaciones personalizadas, conectar con tus amigos y no perderte ni un solo concierto de tus artistas favoritos.

Foramuralla

¡Associació ha conseguido traer a Foramuralla!

Propuesto por Associació

Información

L'Atlàntida de Vic, Vic
Sábado 18 de Noviembre 2017

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte de l'Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 18 de novembre.

La programació d’aquesta edició comptarà amb aquestes confirmacions de luxe: Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olivemoon, Power Burkas i Adam Giles Levy.

La majoria d'aquests concerts seran per la tarda, però també hi haurà activitats durant el matí del mateix dissabte amb el Foramuralla per Canalla (que comptarà amb l'actuació, entre altres, de Guillem i Marta Roma) i el diumenge 19 de novembre el concert de cloenda del festival serà a La Jazz Cava i anirà a càrrec d'Adam Giles Levy.

IMPORTANT: Després d'exhaurir les primeres entrades a 10€, 12€ i 15€, es posen a la venda les entrades anticipades a 20€, despeses de gestió incloses. No esperis massa o et quedaràs sense.

Todo empezó con la petición de Associació para ver a Foramuralla en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan
Pide un concierto

Próximos conciertos

Sons of the East
Sons of the East
Propuesto por LLUIS
Barcelona
Sidecar
| 14 Ago | 21:00h
Desde 18,00€
Quedan 22 días para el cooncert
David Ramirez
David Ramirez
Propuesto por Vero
Barcelona
Antiga Fàbrica Estrella Damm
| 12 Sep | 20:15h
Desde 14,00€
Quedan 51 días para el cooncert
Xavier Rudd 2 ciudades
Xavier Rudd
Propuesto por maria
Barcelona
Razzmatazz 1
| 12 Oct | 20:00h
Desde 25,00€
Quedan 81 días para el cooncert
Propuesto por Track
Madrid
Sala But
| 13 Oct | 20:00h
Desde 22,00€
Quedan 82 días para el cooncert
Donavon Frankenreiter
Donavon Frankenreiter
Propuesto por Marta
Barcelona
Razzmatazz 2
| 15 Oct | 20:30h
Desde 22,00€
Quedan 84 días para el cooncert

Artistas similares

Say Sue Me
Us The Duo
American Authors
HAUS
Copyright © 2018 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos