Mejora tu experiencia en Cooncert
Regístrate para recibir recomendaciones personalizadas, conectar con tus amigos y no perderte ni un solo concierto de tus artistas favoritos.

Foramuralla

¡joan ha conseguido traer a Foramuralla!

Propuesto por joan

Información

L'Atlàntida, Vic
Sábado 10 de Noviembre 2018

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte de l'Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 10 de novembre. La majoria d'aquests concerts seran a la tarda, però també hi haurà activitats durant el matí del mateix dissabte amb el Foramuralla per Canalla i amb el concert de cloenda del festival, que serà a La Jazz Cava.

La programació d’aquesta edició comptarà amb confirmacions de luxe. Després de presentar el cartell sencer, aquest queda de la següent manera: Andy Shauf, The Mani-las (cancel·lat per motius de salut), Ferran Palau, Playback Maracas, Rey Lobo, Side Chick, Jorge Da Rocha, The Bird Yellow i Headbirds Dj. Aquest any, a més, farem el tret de sortida la nit abans del Foramuralla, una festa que farem amb els nostres Germà Aire a la Jazz Cava estrenant el seu nou disc, Sempre.


IMPORTANT: Després d'exhaurir les primeres entrades a 8€, 10€, 12€ i 15€ el preu anirà augmentant fins a arribar als 25€ que costaran a taquilla. No esperis massa o et quedaràs sense!

Todo empezó con la petición de joan para ver a Foramuralla en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan
Pide un concierto

Próximos conciertos

Playback Maracas
Playback Maracas
Propuesto por Taty
Barcelona
Razzmatazz 2
| 15 Dic | 21:00h
Desde 12,00€
Queda 1 día para el cooncert
Nil Moliner
Nil Moliner
Propuesto por Irene
Madrid
Joy Eslava
| 14 Mar 19 | 21:00h
Desde 18,00€
Quedan 90 días para el cooncert
Ólafur Arnalds
Ólafur Arnalds
Propuesto por maria
Barcelona
Palau de la Música
| 15 Mar 19 | 21:00h
Quedan 91 días para el cooncert
SUU 2 ciudades
SUU
Propuesto por Jasone
Bilbao
Sala Bilborock
| 28 Mar 19 | 21:00h
Desde 10,00€
Quedan 104 días para el cooncert
Propuesto por Elena
Pamplona
Sala Subsuelo
| 29 Mar 19 | 22:00h
Desde 10,00€
Quedan 105 días para el cooncert

Artistas similares

Ex:Re
K.Flay
Tiken Jah Fakoly
Brendan Perry
Copyright © 2018 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos