Foramuralla

¡joan ha conseguido traer a Foramuralla!

Propuesto por joan

Información

L'Atlàntida, Vic
Sábado 10 de Noviembre 2018

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte de l'Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 10 de novembre. La majoria d'aquests concerts seran a la tarda, però també hi haurà activitats durant el matí del mateix dissabte amb el Foramuralla per Canalla i amb el concert de cloenda del festival, que serà a La Jazz Cava.

La programació d’aquesta edició comptarà amb confirmacions de luxe. Després de presentar el cartell sencer, aquest queda de la següent manera: Andy Shauf, The Mani-las (cancel·lat per motius de salut), Ferran Palau, Playback Maracas, Rey Lobo, Side Chick, Jorge Da Rocha, The Bird Yellow i Headbirds Dj. Aquest any, a més, farem el tret de sortida la nit abans del Foramuralla, una festa que farem amb els nostres Germà Aire a la Jazz Cava estrenant el seu nou disc, Sempre.


IMPORTANT: Després d'exhaurir les primeres entrades a 8€, 10€, 12€ i 15€ el preu anirà augmentant fins a arribar als 25€ que costaran a taquilla. No esperis massa o et quedaràs sense!

Todo empezó con la petición de joan para ver a Foramuralla en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan

Pide un concierto

Próximos conciertos

Alex Palomo
Alex Palomo
Propuesto por Mar Layunta Castillo
Barcelona
Nit Lounge & Music (C/ de Tarragona, 177)
| 5 Jul | 20:00h
Desde 10,00€
Quedan 10 días para el cooncert
Tash Sultana
Tash Sultana
Propuesto por Alicia
Barcelona
Razzmatazz
| 10 Jul | 19:30h
Quedan 15 días para el cooncert
Cantilafont
Cantilafont
Propuesto por joan
Oristà
Oristà
| 20 Jul | 17:00h
Desde 5,00€
Quedan 24 días para el cooncert
Curtis Harding 2 ciudades
Curtis Harding
Propuesto por albert
Barcelona
La [2] de Apolo
| 23 Jul | 20:30h
Desde 25,00€
Quedan 28 días para el cooncert
Propuesto por Ruben
Madrid
Sala El Sol
| 24 Jul | 21:00h
Desde 25,00€
Quedan 29 días para el cooncert

Artistas similares

FKJ
AFTM
Christopher
IV Of Spades
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos