Mejora tu experiencia en Cooncert
Regístrate para recibir recomendaciones personalizadas, conectar con tus amigos y no perderte ni un solo concierto de tus artistas favoritos.

Foramuralla

Foramuralla

L'Atlàntida,
Vic
Sábado 10 de
Noviembre 2018
16:30h
Quedan 25 días para
el cooncert
Desde 12,00€

Información

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte de l'Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 10 de novembre. La majoria d'aquests concerts seran a la tarda, però també hi haurà activitats durant el matí del mateix dissabte amb el Foramuralla per Canalla i amb el concert de cloenda del festival, que serà a La Jazz Cava.

La programació d’aquesta edició comptarà amb confirmacions de luxe que s'aniran anunciant les pròximes setmanes. Després de presentar a Ferran Palau, Andy Shauf i The Mani-las, el quart nom que sumem al cartell d’enguany és l’inigualable espectacle de Playback Maracas. Aquest espectacular concert i molts d'altres els presentarem el dia 20 d'octubre a la Festa de Presentació del Foramuralla a la Jazz Cava, on tindrem l'honor d'estar acompanyats per Will Johnson. Un concert al qual només s'hi podrà accedir amb l'abonament del Foramuralla. Aquest any, a més, farem el tret de sortida la nit abans del Foramuralla, una festa que farem amb els nostres Germà Aire a la Jazz Cava estrenant el seu nou disc, Sempre.


IMPORTANT: Després d'exhaurir les primeres entrades a 8€ i 10€, el preu anirà augmentant fins a arribar als 20€ que costaran a taquilla. No esperis massa o et quedaràs sense!

Los artistas

¡Compártelo!

Próximos conciertos

Open Mike Eagle
Open Mike Eagle
Propuesto por Foehn Records
Barcelona
Artte
| 25 Oct | 20:30h
Desde 10,00€
Quedan 9 días para el cooncert
Conner Youngblood 2 ciudades
Conner Youngblood
Propuesto por neus
Barcelona
Sidecar
| 29 Oct | 21:00h
Desde 16,00€
Quedan 13 días para el cooncert
Propuesto por Ana
Madrid
Costello Club (Fred Perry Afterwork Sessions)
| 30 Oct | 21:00h
Desde 16,00€
Quedan 14 días para el cooncert
The Prussians
The Prussians
Propuesto por josefa iglesias serrano
Sevilla
Sala La Calle
| 2 Nov | 21:30h
Desde 9,00€
Quedan 17 días para el cooncert
Jono McCleery 2 ciudades
Jono McCleery
Propuesto por lorette
Barcelona
Tradicionàrius
| 2 Nov | 21:00h
Desde 16,00€
Quedan 17 días para el cooncert
Propuesto por Ana
Madrid
Costello Club (PM by Fred Perry)
| 3 Nov | 16:00h
Desde 16,00€
Quedan 18 días para el cooncert

Artistas similares

Sleep Party People
Brendan Perry
Glintshake
Us The Duo
Copyright © 2018 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos