Foramuralla 2019

¡Anaí ha conseguido traer a Jessica Pratt!

Propuesto por Anaí

Información

L'Atlàntida de Vic, Vic
Viernes 1 de Noviembre 2019

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical que es duu a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se un ventall més ampli de persones, en un espai molt més gran. Això sí, sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat, combinant artistes de renom internacional amb artistes nacionals i locals.

En aquesta 9a edició, el Foramuralla es realitzarà el pròxim divendres 1 de novembre i dins del recinte de L’Atlàntida des de les 17h fins les 00h.

El primer avançament del cartell és la cantant americana Jessica Pratt, que vindrà a presentar el seu últim disc "Quiet signs" (Mexican Summer/City Slang, 2019), un disc delicat i sorprenent que ha aconseguit unes crítiques excelents en els mitjans especialitzats d'arreu del món. Acompanyada per la seva guitarra i pel multi instrumentista Jack Macintosh, oferiran la que serà la seva única actuació a Catalunya. Un autèntic plaer per l'oïda i una oportunitat exquisita de gaudir de la seva preciosa música en un espai perfecte.

El segon avançament és el músic mallorquí Joan Miquel Oliver, que ens presentarà «Elektra» la tercera entrega de la trilogia que, juntament amb el pintor Albert Pinya, va encetar el 2015 amb el treball «Pegasus» i va seguir el 2017 amb «Atlantis».

Cala Vento és una rara avis dins del nostre panorama musical. No només per la seva formació a duo de guitarra, bateria i veu que a vegades pot sonar com una rabiosa banda de cinc membres, però que en d’altres ocasions com un intimista cantautor a peu de carrer, sino també per la seva sinceritat, senzillesa i especialment per la seva connexió a un món que sembla que està a punt de desaparèixer. En Joan i l’Aleix són dos amics de l’Empordà que es van ajuntar el 2015 amb l’intenció d’emular la fòrmula de Japandroids. A la posada en pràctica però, vàren aparéixer unes cançons més pròximes a l’univers de Nueva Vulcano o als Planetas més nerviosos. Els seus directes posen de manifest la connexió entre ells, difícil de descriure, que acaba explotant en una autèntica catarsis. Una energia que es contagia sense excepció a un públic que canta les seves cançons com si els hi anés la vida. Cala Vento és furgoneta, concerts, suor. Una experiència real, la vella idea de ser un grup amb una trajectòria i un públic que creix al seu costat.

Todo empezó con la petición de Anaí para ver a Jessica Pratt en concierto: otras personas se sumaron a su solicitud y en Cooncert trabajamos para hacerlo realidad. ¿Quieres ser el responsable de que tu artista favorito visite tu ciudad? #HazQueVengan

Pide un concierto

Próximos conciertos

Sexy Bicycle
Sexy Bicycle
Propuesto por Anaí
Barcelona
Sala Taro
| 16 Nov | 20:30h
Desde 6,00€
Quedan 17 horas para el cooncert
Sinkane 4 ciudades
Sinkane
Propuesto por Aleix
Barcelona
Antiga Fàbrica Estrella Damm
| 17 Nov | 19:00h
Desde 18,00€
Queda 1 día para el cooncert
Propuesto por Pau
Bilbao
Kafe Antzokia
| 19 Nov | 20:30h
Quedan 3 días para el cooncert
Propuesto por Miguel
Donostia
Dabadaba
| 20 Nov | 22:30h
Quedan 4 días para el cooncert
Propuesto por Miguel
Madrid
Café Berlín
| 21 Nov | 22:30h
Desde 16,00€
Quedan 5 días para el cooncert
Alice Phoebe Lou 2 ciudades
Alice Phoebe Lou
Propuesto por Idoia
Madrid
Sala Cool (Calle de Isabel la Católica, 6)
| 20 Nov | 20:00h
Desde 18,00€
Quedan 4 días para el cooncert
Propuesto por Marta
Barcelona
Razzmatazz 2
| 21 Nov | 20:00h
Desde 18,00€
Quedan 5 días para el cooncert
Vic Mirallas
Vic Mirallas
Propuesto por Adrian
Barcelona
La Nau
| 22 Nov | 21:30h
Quedan 6 días para el cooncert

Artistas similares

FKJ
Tora
Maître Gims
Bang Bang Romeo
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Todos los derechos reservados Aviso legal Resolución alternativa de conflictos