El Último Vermut del Mes con Mujeres

Maria a réussi à faire jouer Mujeres!

Proposé par Maria

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Dimanche 27 de Octobre 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

Tout a commencé par la demande de Maria pour voir Mujeres en concert: d'autres personnes se sont jointes à sa demande et à Cooncert, nous avons travaillé pour le réaliser. Tu veux être le responsable de la venue de ton artiste préféré dans ta ville? #ÀToiDeJouer

Demande un concert

Prochains concerts

Les Montses
Les Montses
Proposé par Anaí
Barcelona
Poble Espanyol
| 10 Jui | 21:00h
Ils restent 8 days pour le cooncert
Nueva Vulcano
Nueva Vulcano
Proposé par Laura
Barcelona
Mercat dels Encants
| 26 Jui | 12:00h
Ils restent 23 days pour le cooncert
Tash Sultana
Tash Sultana
Proposé par Alvaro
Madrid
WiZink Center Ring
| 1 Sep | 21:00h
Ils restent 61 days pour le cooncert
LesNenesFest
LesNenesFest
Proposé par Anaí
Barcelona
Escola de Teixits de punt - Canet de Mar
| 5 Sep | 17:00h
A partir de 5,00€
Ils restent 65 days pour le cooncert

Artistes similaires

Fran Laoren
Eli Rosex
Gaspar
Attitude for Destruction
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits