El Último Vermut del Mes con Mujeres

Maria a réussi à faire jouer Mujeres!

Proposé par Maria

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Dimanche 27 de Octobre 2019

Portes: 12.00h
Hidden DJs: 12.00h
Mujeres: 13.30h
Hidden DJs: 15.00h
Fi de l'event: 16.00h


El proper 27 d'octubre tindrà lloc el darrer ‘El Último Vermut del Mes’ de l'any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s'ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l'artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP "Romance romántico" (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l'evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage' de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc "Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden DJ's seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

‘El último Vermut del Mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries - que inclouen opcions veganes i sense gluten - i el vermut Cinzano són els protagonistes.

Tout a commencé par la demande de Maria pour voir Mujeres en concert: d'autres personnes se sont jointes à sa demande et à Cooncert, nous avons travaillé pour le réaliser. Tu veux être le responsable de la venue de ton artiste préféré dans ta ville? #ÀToiDeJouer

Demande un concert

Prochains concerts

Nil Moliner
Nil Moliner
Proposé par Lucía
Pamplona
Sala Zentral
| 12 Dé | 21:00h
Ils restent 18 hours pour le cooncert
City of the Sun 2 villes
City of the Sun
Proposé par Iggy
Barcelona
Sidecar
| 17 Dé | 21:00h
Ils restent 5 days pour le cooncert
Proposé par Miguel
Madrid
Siroco
| 18 Dé | 21:00h
Ils restent 6 days pour le cooncert
Mishima
Mishima
Proposé par Mireia
Barcelona
Sala Apolo
| 19 Dé | 21:00h
Ils restent 7 days pour le cooncert
Pau Vallvé
Pau Vallvé
Proposé par mgsola8
Zaragoza
La Lata de Bombillas (c/ Espoz y Mina, 17 - 50003)
| 20 Dé | 21:00h
A partir de 8,00€
Ils restent 8 days pour le cooncert

Artistes similaires

FKJ
Tora
Gertrudis
Riola
Copyright © 2019 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits