The Bird Yellow

Kim Sanabria a réussi à faire jouer The Bird Yellow!

Proposé par Kim Sanabria

Information

Centre Artesà Tradicionàrius (CAT Gràcia), Barcelona
Jeudi 5 de Mars 2020

“My Matador”, “Slippin” i “Everything Moves” són l’esperada nova música de The Bird Yellow, que presenta en concert el 5 de març al CAT.


The Bird Yellow ha trobat el seu lloc i la seva manera de fer, sí, però no s’ha acomodat, i del creixement n’ha fet evolució.

La modernització total del producte l’assoleix amb la producció (a càrrec de TomTom Records), que és la cirereta del pastís, amb bombos i veus processades en clau disco vuitantera. Tot plegat, ens fa pensar que el Gerard ha afegit nous noms a la seva llibreria d’Spotify com ara Parcels o Frank Ocean, que fan companyia a alguns que sempre hi ha estat, com ara Nick Cave o PJ Harvey. 

A partir d’ara, tot el que podem fer és imaginar-lo als concerts (el punt fort de l’artista) cantant amb aquell posat ferm i transcendent, amb la soltura de qui està còmode, escoltant-lo com s’escolten els seus concerts: com si fos el nostre monitor a unes colònies d’estiu, tots en silenci absolut al voltant d’una foguera. Primera oportunitat: el dijous 5 de març al CAT de Gràcia.

Tout a commencé par la demande de Kim Sanabria pour voir The Bird Yellow en concert: d'autres personnes se sont jointes à sa demande et à Cooncert, nous avons travaillé pour le réaliser. Tu veux être le responsable de la venue de ton artiste préféré dans ta ville? #ÀToiDeJouer

Demande un concert

Prochains concerts

La Bien Querida
La Bien Querida
Proposé par Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 Mai | 13:00h
Ils restent 6 days pour le cooncert
Vic Mirallas
Vic Mirallas
Proposé par Marc Longaron Teixidó
Barcelona
Razzmatazz 2
| 11 Jui | 20:00h
A partir de 10,00€
Ils restent 17 days pour le cooncert
CESC
CESC
Proposé par Fran
Girona
La Mirona
| 12 Jui | 21:30h
A partir de 8,00€
Ils restent 18 days pour le cooncert
L'hologramme
L'hologramme
Proposé par Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 12 Jui | 21:30h
A partir de 8,00€
Ils restent 18 days pour le cooncert

Artistes similaires

Tailor for Penguins
Track Dogs
David Carabén i Dani Vega
Myoboku
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits