El Último Vermut del Mes con Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver fue el primer elegido (por los fans) para actuar en El Último Vermut Del Mes

Proposé par Gemma

Information

Mercat dels Encants, Barcelona
Dimanche 30 de Septembre 2018

"El Último Vermut del Mes" és el nou cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano on el mateix públic escull l’artista o banda que actuarà a cadascun dels vermuts.

La primera edició va tenir lloc el 30 de setembre de 2018 i l'artista seleccionat pels fans va ser Joan Miquel Oliver. La María i la Paula havíen demanat que l'ex-Antònia Font fos el protagonista de la jornada, i van tenir la sort de guanyar el sorteig per conèixer-lo entre totes les persones que el van votar.

En aquest primer esdeveniment, Oliver va interpretar alguns temes clàssics del seu repertori en solitari i algunes cançons del seu nou disc. Un àlbum que tanca una triologia després dels seus dos darrers treballs "Pegasus" (Sony Music, 2015) i "Atlantis (Sony Music, 2017).

El Mercat dels Encants és el lloc escollit on gaudir cada darrer diumenge del mes d’aquests vermuts musicals. A més, el vermut va acompanyat d’una bona oferta gastronòmica, amb una selecció de foodtrucks on tastar diferents delícies culinàries.

Vidéos du concert

Tout a commencé par la demande de Gemma pour voir Joan Miquel Oliver en concert: d'autres personnes se sont jointes à sa demande et à Cooncert, nous avons travaillé pour le réaliser. Tu veux être le responsable de la venue de ton artiste préféré dans ta ville? #ÀToiDeJouer

Demande un concert

Prochains concerts

La Bien Querida
La Bien Querida
Proposé par Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 Mai | 13:00h
Ils restent 20 hours pour le cooncert
L'hologramme
L'hologramme
Proposé par Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 12 Jui | 21:30h
A partir de 8,00€
Ils restent 13 days pour le cooncert
Paula Peso
Paula Peso
Proposé par Anaí
Barcelona
La Nau
| 21 Jui | 21:00h
A partir de 5,00€
Ils restent 22 days pour le cooncert
Estramoni
Estramoni
Proposé par Anaí
Barcelona
Sala Taro
| 26 Jui | 20:45h
A partir de 8,00€
Ils restent 27 days pour le cooncert

Artistes similaires

Xavibo
Sara Socas
Pantones
Tailor for Penguins
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits