Embassa't 2020

Embassa't 2020

Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
Sabadell
Samedi 10 et Dimanche 11
Octobre 2020
19:00h
Ils restent 136 days pour
le cooncert
A partir de 6,00€

Information

HORARIS:

Dissabte de 19:15h a 4:00h
Diumenge de 17:45h a 4:00h

El 10 i 11 d'octubre, arriba la 12a edició de l'Embassa't (Festival Independent del Vallès) a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell, Barcelona.

La dotzena edició de l’Embassa’t és un festival per a la música del país i pel teixit cultural del Vallès. Aquests 12 anys a les esquenes han fet del festival una cita
obligada per a l'escena alternativa del país, els amants de la música i els paladars més exigents alhora de conformar-se amb cartells massa obvis o posades en escena massa pomposes. Seguint fidels als tres pals de paller que ens han consolidat oferim: el millor i més nou de casa amb Manel i el seu cinquè àlbum “Per la bona gent”, la Núria Graham presentant el seu esperadíssim treball “Marjorie”, Ferran Palau amb “Kevin”, Pavvla tancant la seva gira i presentant algún tema nou, Chaqueta de Chándal amb el seu atrevit debut, les guitarres de Medalla i la revelació de l’any Egosex. Des de la península ens visitaran Los Pilotos format per Florent Muñoz i Banin Fraile de la mítica banda Los Planetas, la joia emergent La Trinidad, la prodigiosa Marem Ladsom, Apartamentos Acapulco recollint l’herència shoegaze dels 90 o el bakalao de Monterrosa i oberts a les temptacions internacionals de la temporada ens farà ballar amb el seu nou treball la Javiera Mena o la cantant angolesa PONGO, ex-líder de Buraka Som Sistema i molts més grups que s’anunciaran més endavant!!!

Entre tota aquesta ventall de colors musicals el diumenge 11 obre pas els Xiula pels més menuts de la casa on també podran gaudir de diversos tallers i zona de lactancia i per a tots els públics gaudirem d’un vermut amb els The Tyets.

Reafirmant-se en els seus principis, revindicant el seu espai propi i orgull d’estil. Tres escenaris que ofereixen els noms més atractius de la música actual, vetllant per la parietat i varietat musical com de gènere, així com pels productes i proveïdors de KM0, buscant recursos i procurant fer un festival cada cop més sostenible i amable. Un lloc i una experiència on família, amics i artistes es trobin com a casa.

POLITIQUE DES MINEURS: Les mineurs de moins de 16 ans doivent être accompagnés de leurs parents ou de leur tuteur légal. Tu as moins de 16 ans? Tu devras remplir un formulaire et le présenter en accédant au concert. Télécharge le formulaire ici.

Les artistes

A partir de 6,00€

Partage-le!

Qui participera au concert?

Carla assistera

Prochains concerts

La Bien Querida
La Bien Querida
Proposé par Nat
Live Streaming
En Casa
| 31 Mai | 13:00h
Ils restent 4 days pour le cooncert
Vic Mirallas
Vic Mirallas
Proposé par Marc Longaron Teixidó
Barcelona
Razzmatazz 2
| 11 Jui | 20:00h
A partir de 10,00€
Ils restent 15 days pour le cooncert
CESC
CESC
Proposé par Fran
Girona
La Mirona
| 12 Jui | 21:30h
A partir de 8,00€
Ils restent 16 days pour le cooncert
Embassa't
Embassa't
Proposé par Anaí
Sabadell
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
| 10 et 11 Oct | 19:00h
A partir de 6,00€
Ils restent 136 days pour le cooncert

Artistes similaires

Xavibo
Sara Socas
Pantones
Tailor for Penguins
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits