Embassa't 2020

Embassa't 2020

Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
Sabadell
Vendredi 12 et Samedi 13
Juin 2020
De 19:00h a 03:45h
Ils restent 76 days pour
le cooncert
A partir de 6,00€

Information

HORARIS:

Divendres de 19:15h a 4:00h
Dissabte de 17:45h a 4:00h

El 12 i 13 de juny, arriba la 12a edició de l'Embassa't (Festival Independent del Vallès) a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell, Barcelona.

La dotzena edició de l’Embassa’t és un festival per a la música del país i pel teixit cultural del Vallès. Aquests 12 anys a les esquenes han fet del festival una cita
obligada per a l'escena alternativa del país, els amants de la música i els paladars més exigents alhora de conformar-se amb cartells massa obvis o posades en escena massa pomposes. Seguint fidels als tres pals de paller que ens han consolidat oferim: el millor i més nou de casa amb Manel i el seu cinquè àlbum “Per la bona gent”, la Núria Graham presentant el seu esperadíssim treball “Marjorie”, Ferran Palau amb “Kevin”, Pavvla tancant la seva gira i presentant algún tema nou, Chaqueta de Chándal amb el seu atrevit debut, les guitarres de Medalla i la revelació de l’any Egosex. Des de la península ens visitaran Los Pilotos format per Florent Muñoz i Banin Fraile de la mítica banda Los Planetas, la joia emergent La Trinidad, la prodigiosa Marem Ladsom, Apartamentos Acapulco recollint l’herència shoegaze dels 90 o el bakalao de Monterrosa i oberts a les temptacions internacionals de la temporada ens farà ballar amb el seu nou treball la Javiera Mena o la cantant angolesa PONGO, ex-líder de Buraka Som Sistema i molts més grups que s’anunciaran més endavant!!!

Entre tota aquesta ventall de colors musicals el dissabte 13 sobre pas els Xiula pels més menuts de la casa on també podran gaudir de diversos tallers i zona de lactancia i per a tots els públics gaudirem d’un vermut amb els The Tyets.

Reafirmant-se en els seus principis, revindicant el seu espai propi i orgull d’estil. Tres escenaris que ofereixen els noms més atractius de la música actual, vetllant per la parietat i varietat musical com de gènere, així com pels productes i proveïdors de KM0, buscant recursos i procurant fer un festival cada cop més sostenible i amable. Un lloc i una experiència on família, amics i artistes es trobin com a casa.

POLITIQUE DES MINEURS: Les mineurs de moins de 16 ans doivent être accompagnés de leurs parents ou de leur tuteur légal. Tu as moins de 16 ans? Tu devras remplir un formulaire et le présenter en accédant au concert. Télécharge le formulaire ici.

Les artistes

A partir de 6,00€

Partage-le!

Qui participera au concert?

Carla assistera

Prochains concerts

L'hologramme
L'hologramme
Proposé par Diana
L'Hospitalet
El Pumarejo
| 4 Avr | 21:30h
A partir de 8,00€
Ils restent 7 days pour le cooncert
Magalí Sare
Magalí Sare
Proposé par Pau Samper
Barcelona
La Nau
| 12 Avr | 21:30h
A partir de 10,00€
Ils restent 15 days pour le cooncert
Paula Peso
Paula Peso
Proposé par Anaí
Barcelona
La Nau
| 16 Avr | 21:00h
A partir de 5,00€
Ils restent 19 days pour le cooncert
Embassa't
Embassa't
Proposé par Anaí
Sabadell
Zona Esportiva La Bassa de Sant Oleguer
| 12 et 13 Jui | 19:00h
A partir de 6,00€
Ils restent 76 days pour le cooncert

Artistes similaires

FKJ
antonio a voté
Jaume Vilaseca
Nick Maylo
Samantha
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits