Foramuralla 2019

Anaí a réussi à faire jouer Jessica Pratt!

Proposé par Anaí

Information

L'Atlàntida de Vic, Vic
Vendredi 1 de Novembre 2019

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical que es duu a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se un ventall més ampli de persones, en un espai molt més gran. Això sí, sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat, combinant artistes de renom internacional amb artistes nacionals i locals.

En aquesta 9a edició, el Foramuralla es realitzarà el pròxim divendres 1 de novembre i dins del recinte de L’Atlàntida des de les 17h fins les 00h.

El primer avançament del cartell és la cantant americana Jessica Pratt, que vindrà a presentar el seu últim disc "Quiet signs" (Mexican Summer/City Slang, 2019), un disc delicat i sorprenent que ha aconseguit unes crítiques excelents en els mitjans especialitzats d'arreu del món. Acompanyada per la seva guitarra i pel multi instrumentista Jack Macintosh, oferiran la que serà la seva única actuació a Catalunya. Un autèntic plaer per l'oïda i una oportunitat exquisita de gaudir de la seva preciosa música en un espai perfecte.

El segon avançament és el músic mallorquí Joan Miquel Oliver, que ens presentarà «Elektra» la tercera entrega de la trilogia que, juntament amb el pintor Albert Pinya, va encetar el 2015 amb el treball «Pegasus» i va seguir el 2017 amb «Atlantis».

Cala Vento és una rara avis dins del nostre panorama musical. No només per la seva formació a duo de guitarra, bateria i veu que a vegades pot sonar com una rabiosa banda de cinc membres, però que en d’altres ocasions com un intimista cantautor a peu de carrer, sino també per la seva sinceritat, senzillesa i especialment per la seva connexió a un món que sembla que està a punt de desaparèixer. En Joan i l’Aleix són dos amics de l’Empordà que es van ajuntar el 2015 amb l’intenció d’emular la fòrmula de Japandroids. A la posada en pràctica però, vàren aparéixer unes cançons més pròximes a l’univers de Nueva Vulcano o als Planetas més nerviosos. Els seus directes posen de manifest la connexió entre ells, difícil de descriure, que acaba explotant en una autèntica catarsis. Una energia que es contagia sense excepció a un públic que canta les seves cançons com si els hi anés la vida. Cala Vento és furgoneta, concerts, suor. Una experiència real, la vella idea de ser un grup amb una trajectòria i un públic que creix al seu costat.

Tout a commencé par la demande de Anaí pour voir Jessica Pratt en concert: d'autres personnes se sont jointes à sa demande et à Cooncert, nous avons travaillé pour le réaliser. Tu veux être le responsable de la venue de ton artiste préféré dans ta ville? #ÀToiDeJouer

Demande un concert

Prochains concerts

The Bird Yellow
The Bird Yellow
Proposé par Kim Sanabria
Barcelona
Centre Artesà Tradicionàrius (CAT Gràcia)
| 5 Mar | 21:00h
A partir de 8,00€
Ils restent 10 days pour le cooncert
Playback Maracas
Playback Maracas
Proposé par Pau
Mataró
Clap
| 14 Mar | 22:00h
A partir de 10,00€
Ils restent 19 days pour le cooncert
Jacob Lee 2 villes
Jacob Lee
Proposé par Noelia
Barcelona
Sala Taro
| 14 Mar | 22:00h
Ils restent 19 days pour le cooncert
Proposé par Laura
Madrid
Costello Club
| 15 Mar | 20:30h
A partir de 18,00€
Ils restent 20 days pour le cooncert
Los Coming Soon
Los Coming Soon
Proposé par Claudio
Barcelona
La Nau
| 20 Mar | 22:00h
A partir de 10,00€
Ils restent 25 days pour le cooncert

Artistes similaires

FKJ
antonio a voté
Chico Malo
Flavio
Chica Sobresalto
Copyright © 2020 Soocial Eventos Culturales, S.L. B66203274 Tous droits réservés Annonce légale Résolution alternative de conflits